Max Kisman
24 augustus 2022

Workshop | Eenvoud is ingewikkeld met Max Kisman

Eenvoud is ingewikkeld

Waar sta jij voor? Waar sta jij tegen op? In de tentoonstelling Onze koloniale erfenis kun je zien dat creatief verzet helpt. Dat kun jij ook! Meld je aan en volg de kunstenaarsworkshop van Max Kisman voor inspiratie.

Zondag 21 en woensdag 24 augustus Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Hoe maak je een eenvoudig beeld van iets best wel ingewikkelds? Tijdens deze workshop leer je informatie vereenvoudigen terwijl je pictogrammen en grafische symbolen ontwerpt. Gebruik je verbeeldingskracht tijdens tekenoefeningen die de basis zijn voor jouw denken. Alle stappen helpen je om je zo krachtig mogelijk uit te drukken met je eigen posterbeeld.

Over Max Kisman

Max Kisman is grafisch ontwerper, illustrator en autonoom kunstenaar. Als je zijn werk ziet, (bijvoorbeeld in de krant bij grote wereldproblemen) herken je het vast direct. Zijn ontwerpen zijn wereldwijd bekend en dat al heel lang. Met de jaren werd Max Kisman zich bewuster van de invloed van zijn Indische achtergrond op zijn werk. Als docent ontdekte hij zijn kracht: een eenvoudig beeld over iets ingewikkelds goed overdragen.

Max Kisman
Max Kisman