AiRich
3 augustus 2022

Workshop | Collage-design met AiRich

Collages als kunstvorm

Waar sta jij voor? Waar sta jij tegen op? In de tentoonstelling Onze koloniale erfenis kun je zien dat creatief verzet helpt. Dat kun jij ook! Meld je aan en volg de kunstenaarsworkshop van AiRich voor inspiratie.

Zondag 31 juli en woensdag 3 augustus Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Hoe vertel je met verschillende beelden een nieuw verhaal? Collages zijn een kunstvorm waarbij je door beelden te combineren verschillende betekenislagen aanbrengt. Zo vertel je een nieuw verhaal of geef je commentaar op iets wat er in de wereld gebeurt. Met AiRich maak je zelf ook zo’n fraaie collage met krantenknipsels, advertenties, textiel en foto’s. Natuurlijk met een extra laag over een onderwerp waar jij je graag voor inzet. AiRich schetst met haar eigen werk een beeld van de toekomst. Eentje waar iedereen op een gezonde manier onderdeel van kan zijn. Haar beeldverhalen zijn heel aantrekkelijk en spannend. Maar vergis je niet! Met haar werk wil zij zorgen dat er écht iets verandert.

Over AiRich  AiRich uit Amsterdam maakt portretopnamen waarin de kracht van de zwarte identiteit een terugkerend onderwerp is. Uit combinaties van verleden, heden en toekomst komen elementen uit de Afrikaanse geschiedenis en de huidige (pop)cultuur naar voren. Haar werk is een fusie van sciencefiction, surrealisme, fantasie en psychedelische kunst. Volg haar reis op instagram.