Verjaardagsfeestje Sabi Suriname

Verjaardagsfeestje

Vier je verjaardagsfeestje in Sabi Suriname! Samen met de verjaardagsgasten stap je in een lift die je naar verdieping min 7 onder het Tropenmuseum brengt. 

Daar in het Surinamedepot staan kasten vol Surinaamse voorwerpen. Per toeval heeft Harvey, het neefje van oom Kenneth die in het depot werkt, ontdekt dat daar een geheime muur is die alleen opengaat voor hele nieuwsgierige kinderen. De jarige is vast een nieuwsgierig kind die de muur kan openen. Zo kom je in de Wereld achter de Dingen. Een wonderlijke wereld vol pratende voorwerpen en activiteiten.

Stap met je verjaardagsgasten in een boot en vaar door het binnenland. Leer en zing een Surinaams verjaardagslied in Studio Dansi. In de keuken van Toko Ons belang gaan de schorten aan en maken jullie lekkere Surinaamse koekjes die je natuurlijk ook proeft. Hier breng je ook een toast uit op de jarige en de gasten, met Surinaamse limonade.
De jarige krijgt een Surinaams cadeautje met iets om te delen en iets om te houden.
In Sabi Suriname kom je spelenderwijs veel te weten over Suriname, de band met Nederland en hoe Suriname met de wereld is verbonden.

Praktische informatie

  • Het verjaardagsfeestje is geschikt voor alle kinderen die 7 t/m 12 jaar oud worden.
  • Er kunnen maximaal 10 kinderen van 7 t/m 13 jaar mee. 
  • Het feestje duurt 90 minuten en kan op elke zaterdag, zondag en schoolvakantiedag om 13.30 uur worden geboekt. Let op: het is wel noodzakelijk om vooraf te reserveren.
  • Prijs: € 125,- (incl. museum entree voor de kinderen, excl. museum entree volwassenen, kijk hier voor de entreeprijzen)

Om te reserveren en voor vragen kan je contact opnemen met onze afdeling reserveringen: reserveren@tropenmuseum.nl of 088-0042 840.