NomibyNaomi
18 september 2019

Fashion workshop | Buurtsalon

Blaas een oud kledingstuk nieuw leven in

Na een succesvolle Fashion Workshop in augustus is NomiByNaomi weer terug in de Buurtsalon! Op vrijdag 18 september kunnen kinderen van 7 tot 13 jaar samen met Naomi een kledingstuk nieuw leven inblazen. Neem een kledingstuk mee dat je graag mooier of hipper wilt maken, bijvoorbeeld een oud t-shirt van jezelf of iets van je familie. Samen met Naomi ga je dit kledingstuk een unieke look geven en leer je hoe oude spullen zomaar een nieuw leven kunnen krijgen!

Nomi by Naomi

Naomi Rosheuvel (35) is sinds 2008 modeontwerpster van het merk Nomi by Naomi en ze creëert Afrikaanse geïnspireerde kleding vanuit een duurzame ontwerpvisie. Duurzaam ontwerpen is een ritueel in Nomi’s werk. Geen enkel stuk stof wordt zomaar weggegooid en er wordt zoveel mogelijk hergebruikt. De stoffen die zij in haar ontwerpen gebruikt, komen van ateliers die restpartijen over hebben van oude collecties. Bezoek voor meer informatie haar website nomibynaomi.nl en Instagram: @nomibynaomi.

Buurtsalon & Mijn ritueel

Dit evenement is onderdeel van het publieke programma in het gratis pop-up Tropenmuseum Mijn Ritueel op de 1e van Swindenstraat 469. Bij Mijn Ritueel zie en hoor je de rituelen van buurtbewoners. Je kan er meedoen aan de workshops, lezingen en rondleidingen of een eigen ritueel delen. Zo maken we samen een inspirerende tentoonstelling van persoonlijke verhalen uit Amsterdam-Oost.
 

Praktische informatie

Ontdek meer

Buurtsalon - Tropenmuseum
30 november 2019

Buurtsalon | Mijn ritueel

Ontdek de rituelen uit de buurt en de wereld in het gratis Buurtsalon aan de 1e van Swindenstraat.
Link