Tropenmuseum Amsterdam, fotocredit Kirsten van Santen
30 augustus 2019

Buurtborrel

Buurtborrel in de buurtsalon

Op vrijdag 30 augustus organiseren wij in de Buurtsalon van het Tropenmuseum een buurtborrel met drankjes, catering uit de buurt en live muziek van Bahghi Yemane.

Live muziek van Bahghi Yemane

Bahghi Yemane brengt met haar warme sound nummers die dichtbij haar hart liggen. Zichzelf begeleidend op de gitaar creëert ze een intieme sfeer waarin ze haar verhalen deelt. Met haar project Sunhine's Got The Blues zal ze eind september de debuut EP uitbrengen.

Live muziek van Bahghi Yemane
Fotocredit: Jetmir Idrizi

Open mic

De Buurtborrel is gratis en iedereen is welkom! Tijdens de borrel is er een open mic, waar iedereen die dat leuk vindt muziek, een gedicht, een verhaal, een dans of iets anders kan delen met het publiek. Ook is er mogelijkheid een initiatief of idee voor te dragen voor in de Buurtsalon. Wil je graag een keer iets organiseren in de salon? Bijvoorbeeld een creatieve workshop, een filmavond, een boekenclub of een andere buurtactiviteit? Spreek ons aan of laat je voorstel achter in de ideeënbox. 
Zeg het voort, kom met je vrienden en/of familie en hopelijk tot dan!

Buurtsalon & Mijn ritueel

Dit evenement is onderdeel van het publieke programma in de gratis Buurtsalon van het Tropenmuseum op de 1e van Swindenstraat 469. In de tentoonstelling Mijn Ritueel zie en hoor je verhalen over rituelen van buurtbewoners. Je kan er meedoen aan de workshops, lezingen en rondleidingen of een eigen ritueel delen. Zo maken we samen een inspirerende tentoonstelling van persoonlijke verhalen uit Amsterdam-Oost.

Praktische informatie

Ontdek meer

Buurtsalon - Tropenmuseum
30 november 2019

Buurtsalon | Mijn ritueel

Ontdek de rituelen uit de buurt en de wereld in het gratis Buurtsalon aan de 1e van Swindenstraat.
Link