Holi-Phagwa
31 maart 2024

Sabi Suriname special: Holi-Phagwa

Holi-Phagwa

Zaterdag 23, zondag 24, zaterdag 30 en zondag 31 maart zijn er speciale activiteiten in Sabi Suriname rondom Holi-Phagwa! Doe mee met een cursus Bollywood-dansen, laat je handen versieren met Mehndi, of kom wat lekkers proeven in de keuken.

In India en Suriname wordt met Holi-Phagwa de overwinning van de lente op de winter, en van het goede op het kwade gevierd. Het is ook het hindoestaanse nieuwjaarsfeest. De nieuwjaarsviering wordt met muziek, dans en met veel kleuren poeder gevierd.

In Sabi Suriname vieren we Holi-Phagwa in de laatste twee weekenden van maart. In de Familietour (vanaf 6 jaar) ga je samen met je eigen familie/groepje zelfstandig op pad in de tentoonstelling.

Speciaal op zaterdag 23 en zondag 24 maart zijn er tijdens deze tour workshops Bollywood dansen en kan je Mehndi op je hand laten aanbrengen. Ook op zaterdag 30 en zondag 31 maart kan je je handen laten versieren met Mehndi.

Zaterdag 23, zondag 24, zaterdag 30 en zondag 31 maart | 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur | duur workshop Bollywood dansen: 30 minuten | Locatie: Sabi Suriname, Wereldmuseum Junior | deelname uitsluitend met familietour ticket | vanaf 6 jaar

Let op, uitsluitend toegankelijk met familietourtickets.