Made Bayak - performing
13 februari 2020

Opening BALI - Behind the scenes

Hef met ons het glas en bezoek donderdag 13 februari als eerste de grote tentoonstelling BALI – Behind the scenes

Een feestelijke opening met kunstenaar en activist Made Bayak en componist en muzikant Krishna Sutedja. Je bent van harte welkom! Meld je aan en reserveer je gratis ticket.

Programma

Tijdens de opening treedt onder andere de Balinese kunstenaar en activist Made Bayak op onder begeleiding van de veelzijdige componist Krishna Sutedja. Made woont en werk op Bali en maakt plasticology art om aandacht te vragen voor de plasticproblematiek op Bali. Krishna is een veelzijdige Indonesische componist en producer en is afgestudeerd aan de Codarts University for The Arts in Rotterdam waar hij zich heeft gespecialiseerd in de combinatie gamelan en elektronische muziek.

Krishna Sutedja

Over de expo

Uitgestrekte stranden, prachtige tempels, indrukwekkende rijstvelden en de perfecte surfscene. Dat is Bali. Althans, het beeld dat wij kennen… BALI – Behind the scenes toont niet alleen dit paradijselijke beeld, maar laat ook de minder idyllische kant van Bali zien. In de tentoonstelling ervaar je hoe dit eiland onder druk staat door de enorme toeristenstroom, maar dat de cultuur nog springlevend is. De expo neemt je mee op reis naar Bali. Ontdek rituelen die je als toerist niet snel zal ervaren, krijg inzicht in de koloniale geschiedenis, bekijk bijzondere objecten en maak kennis met het werk van moderne Balinese kunstenaars. Ga je mee?
 

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 13 februari 17.30 – 20.30
  • Waar:Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2
  • Prijs: gratis toegang, aanmelden verplicht via: 
  • Tickets: reserveer hier 
  • Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

 

Ontdek meer

rijstterras
Deze tentoonstelling is afgelopen

Bali - Behind the scenes tentoonstelling

Uitgestrekte stranden, prachtige tempels, indrukwekkende rijstvelden en de perfecte surf scene. Dat is Bali. Althans, het beeld dat wij kennen…toch?
Link