fotocredit Kirsten van Santen
25 oktober 2019

Buurtborrel | Buurtsalon

Buurtborrel in de buurtsalon

Op vrijdag 30 augustus organiseren wij in de Buurtsalon van het Tropenmuseum een gratis buurtborrel met drankjes, catering uit de buurt en live muziek. Zeg het voort, kom met je vrienden en/of familie en hopelijk tot dan!

Open mic

De Buurtborrel is gratis en iedereen is welkom! Tijdens de borrel is er een open mic, waar iedereen die dat leuk vindt muziek, een gedicht, een verhaal, een dans of iets anders kan delen met het publiek. Ook is er mogelijkheid een initiatief of idee voor te dragen voor in de Buurtsalon. Wil je graag een keer iets organiseren in de salon? Bijvoorbeeld een creatieve workshop, een filmavond, een boekenclub of een andere buurtactiviteit? Spreek ons aan of laat je voorstel achter in de ideeënbox. 

Buurtsalon & Mijn ritueel

Dit evenement is onderdeel van het publieke programma in de gratis Buurtsalon van het Tropenmuseum op de 1e van Swindenstraat 469. In de tentoonstelling Mijn Ritueel zie en hoor je verhalen over rituelen van buurtbewoners. Je kan er meedoen aan de workshops, lezingen en rondleidingen of een eigen ritueel delen. Zo maken we samen een inspirerende tentoonstelling van persoonlijke verhalen uit Amsterdam-Oost.

Praktische informatie