Wereldmuseum Amsterdam
Vaste activiteit

Programma in Nederlandse Gebarentaal

Een museum kun je het beste ontdekken in je eigen taal

Daarom heeft Wereldmuseum Amsterdam programma’s in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Samen met museumdocent Maaike ontdek je het museum. Laat je inspireren door de wereld.

Programma op maat in NGT

Wil je met je klas een programma in Wereldmuseum Amsterdam in NGT volgen? In overleg kunnen we kijken welk programma het beste bij jouw groep past. Onze dove museumdocent neemt jouw leerlingen mee door het museum en sluit aan bij hun behoeften. Neem contact met ons op via educatie-amsterdam@wereldmuseum.nl voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Voor wie: onderwijsgroepen die NGT beheersen  Tijdsduur: 90 minuten Prijs onderwijs: € 75,- per groep van max. 10 leerlingen (schoolgroepen betalen geen entree)

Samenwerking

Wereldmuseum Amsterdam in Gebaren is voortgekomen uit het project Musea in Gebaren, waarmee negen Amsterdamse musea hun programma’s toegankelijk maken voor dove en slechthorende bezoekers. Musea in Gebaren is mede mogelijk gemaakt door NSGK en het Revalidatiefonds. Blijf op de hoogte van workshops en rondleidingen in gebarentaal via de facebookpagina Musea in Gebaren.

Reserveren? Kies uit een van de onderstaande programma's:
Niveau: groep 1 en 2
Niveau: groep 3 t/m 8
Tot en met 1 juli 2024
Tot en met 31 juli 2024
Vanaf 1 september 2024
U heeft gekozen voor het programma Feest! Wereldwijd voor groep 3 t/m 8. Wilt u aansluitend ook de dansworkshop Frevo boeken?
U heeft gekozen voor het programma Martial Arts. Maak een keuze tussen de 2 workshops.
Leerlingen jonger dan 6 jaar: 1 begeleider op 5 leerlingen; leerlingen ouder dan 6 jaar: 1 begeleider op 10 kinderen
Aan de hand van de gewenste aanvangstijd kijken we wat mogelijk is
Adres school
Naam contactpersoon
Betaalwijze
Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? We horen het graag!
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?
Blijf op de hoogte