Umm Kumthum
Bezoek de tentoonstelling met korting

Laatste kans: Diva's

Met korting naar de Avond van de Arabische Filmmuziek én naar Diva's in het Wereldmuseum Amsterdam!

Het Nederlands Kamerorkest en het Amsterdams Andalusisch Orkest spelen op zaterdag 24 februari in de NedPhO-Koepel in Amsterdam-Oost en op zondag 25 februari in de Meervaart in Amsterdam-West muziek uit bekende Arabische films met klassiekers van onder andere Oum Khaltoum en Asmahan. Deze vrouwelijke iconen staan ook centraal in de tentoonstelling Diva's die nog tot en met 3 maart te zien is in het museum. 

 

Dompel je onder in het leven van de diva’s en hun muziek en bezoek één van de concerten én de tentoonstelling nu met 20% korting*

Tickets met korting voor Diva's in het Wereldmuseum boek je hieronder. 
Tickets met korting boek je op de websites van de NedPhO-koepel en de Meervaart. Gebruik daarbij de code DIVAS bij het afrekenen.

*Voorwaarden:

  • De korting is alleen geldig voor bezoek tussen 19 februari en 3 maart
  • De korting is alleen geldig op de reguliere tickets voor volwassenen en kinderen. De korting is niet geldig op kaarten waar al korting op verrekend is. 
  • De korting is geldig op algemene toegang tot het museum. Je kunt dus ook de andere tentoonstellingen bezoeken naast Diva's. Maar let op: deze tickets met korting geven géén toegang tot Sabi Suriname. Hiervoor boek je aparte tickets met reguliere ticketprijzen.
:host { --enviso-primary-color:#007bff; --enviso-secondary-color:#007bff; font-family: Mabry pro; } .enviso-offer-filters-wrapper { display: none; } #ticket-description { ???????????? display: none; ???? } .enviso-title { ???????????? display: none; ???? } .enviso-tickets.enviso-tickets-mobile { display: grid; grid-template-columns: calc(50% - 1em) calc(50% - 1em); align-items: stretch; } :host .enviso-tickets-mobile enviso-ticket-item { float: none; margin-right: 1em; width: auto; } :host enviso-ticket-item { margin-bottom: 1em; margin-right: 1em; box-sizing: border-box; } .enviso-dialog-content { background-color: #007bff; }